Biscuiti cu crema de ghimbir
Reteta Biscuiti cu crema de ghimbir poate fi facuta in aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 36 de porții cu 62 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, cuișoare măcinate, extract de vanilie și amestec de zahăr. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11%. Biscuiții cu ghimbir umpluți cu brânză cremă, prăjiturile cu melasă de ghimbir cu umplutură de cremă de cireșe și prăjiturile tip sandwich cu ghimbir și cremă de lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți melasa, amestecul de zahăr, uleiul, oul și vanilia până se omogenizează bine.
Combinați ingredientele rămase; se adauga treptat la amestecul de melasa si se amesteca bine.
Puneți cu lingurițe rotunjite, la 2 inchi una de cealaltă, pe foi de copt ușor acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.