Biscuiti Cu Bacon

Biscuiti Cu Bacon
Biscuiti Bacon este un fără lactate rețetă cu 30 de porții. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr brun, biscuiți rotunzi cu unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Rachel Ray ' s Swiss and Bacon Dip – aceasta este o baie cu gust minunat, care se potrivește atât de bine cu biscuiții și pâinea prăjită, Dovleac de nucă + varză de Bruxelles brânză Mac N ' cu slănină Untă Ritz Crackers, și Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați biscuiții într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Acoperiți fiecare cracker cu 1/3 felie de slănină și presărați cantitatea dorită de zahăr brun peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pentru LegarePentru Legare
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când este rumenit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista