Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă

Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă
Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 102 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, afine, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscotti cu ciocolată albă, rozmarin și făină de porumb, Fursecuri moi Gingersnap cu bucăți de ciocolată albă, și Negrese de ciocolată neagră cu bucăți de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ două minute. Bateți ouăle pe rând și apoi bateți extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă afinele și ciocolata albă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și congelați timp de 25 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
5
Făinați ușor mâinile și formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 14 inci lungime și 2 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați buștenii pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 25 de minute, până când buștenii sunt umflați și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească pe foaia de copt timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Reduceți cuptorul la 225 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați buștenii pe o tăietură și, folosind un cuțit zimțat, tăiați-i în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți feliile pe foaia de copt, așezându-le în poziție verticală.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți timp de 20 de minute, până când sunt uscate și crocante la margini. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista