Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă

Biscotti din făină de porumb cu afine și bucăți de ciocolată albă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 102 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, afine, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscotti cu ciocolată albă, rozmarin și făină de porumb, Fursecuri moi Gingersnap cu bucăți de ciocolată albă, și Negrese de ciocolată neagră cu bucăți de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Combinați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ două minute. Bateți ouăle pe rând și apoi bateți extractul de vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă afinele și ciocolata albă tocată.
Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și congelați timp de 25 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Făinați ușor mâinile și formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 14 inci lungime și 2 1/2 inci lățime.
Transferați buștenii pe foaia de copt.
Coaceți timp de 25 de minute, până când buștenii sunt umflați și uscați.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească pe foaia de copt timp de 20 de minute.
Reduceți cuptorul la 225 F.
Așezați buștenii pe o tăietură și, folosind un cuțit zimțat, tăiați-i în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți feliile pe foaia de copt, așezându-le în poziție verticală.
Coaceți timp de 20 de minute, până când sunt uscate și crocante la margini. Se răcește complet pe un suport de sârmă.