Biscotti de vacanță ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, fistic, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti De Vacanță, Biscotti De Vacanță, și Biscotti De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Bateți făina și praful de copt într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți zahărul, untul, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți ouăle 1 odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Lămâie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de făină și bateți doar până se amestecă. Se amestecă fisticul și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci De Fistic
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Formați aluatul într-un jurnal lung de 13 inci, lat de 3 inci pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 40 de minute. Se răcește timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați jurnalul pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați jurnalul pe o diagonală în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci. Aranjați biscotti, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Placă De Tăiere
Foaie De Copt
8
Coaceți biscotti până când sunt aurii palide, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați biscotti într-un suport și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
10
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește. Înmuiați jumătate din biscotti în ciocolata topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Biscotti
1 Ardei Morita Uscat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
11
Așezați biscotti pe foaia de copt pentru ca ciocolata să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Biscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Se presară cu cristalele de zahăr. La frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
13
Biscotti pot fi făcuți înainte. Păstrați-le într-un recipient etanș până la 4 zile sau înfășurați-le în folie și congelați în pungi de plastic resigilabile până la 3 săptămâni.