Biscotti Cu Scorțișoară
Biscotti cu scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Cinnamon Spice Biscotti, Ciocolată-Scorțișoară Biscotti, și Biscotti Cu Nuca De Scortisoara.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați ouăle, margarina și vanilia; amestecați cu un bici.
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 10 ori. Formați aluatul într-o rolă lungă de 16 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la o grosime de 3/4 inci.
Combinați 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară; presărați peste aluat.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Scoateți ruloul din foaia de copt; lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați rola în diagonală în felii de 24 (1/2 inch).
Așezați, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.