Biscotti Cu Fistic De Afine

Biscotti Cu Fistic De Afine
Rețeta Biscotti cu fistic de afine ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 90 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscotti De Afine-Fistic, Biscotti Cu Fistic De Afine, și Biscotti Cu Fistic De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați uleiul și zahărul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă extractele de vanilie și migdale, apoi se bat în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
OuăOuă
4
Combinați făina, sarea și praful de copt; se amestecă treptat în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
5
Se amestecă afine și nuci cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci
6
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați două bușteni (12x2 inci) pe o foaie de cookie care a fost căptușită cu hârtie pergament. Aluatul poate fi lipicios; udați mâinile cu apă rece pentru a manipula aluatul mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când buștenii devin maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute. Reduceți căldura cuptorului la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați buștenii pe diagonală în felii groase de 3/4 inch.
10
Așezați-vă pe laturi pe foaia de cookie acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți aproximativ 8 până la 10 minute sau până se usucă; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista