Biscotti Cu Cireșe-Migdale Infuzate Cu Portocale
Rețeta Biscotti cu cireșe-migdale infuzate cu portocale ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 40 de porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale tăiate, coajă de portocală, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gem de coacăze și vișine infuzate cu dafin cu migdale, Biscotti De Cireșe-Migdale, și Almond Cherry Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Combinați coaja, untul, sucul, extractul de migdale și ouăle într-un castron; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Se amestecă cireșele și migdalele. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 11 inci.
Așezați rulourile la o distanță de 4 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit sau căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Scoateți rulourile din tigaie și răciți timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 20 (1/2 inch). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Coaceți biscotti timp de 20 de minute sau până aproape ferm (biscotti vor fi ușor moi în centru, dar vor continua să se întărească pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.