Biscotti Cu Cireșe-Migdale Infuzate Cu Portocale

Biscotti Cu Cireșe-Migdale Infuzate Cu Portocale
Rețeta Biscotti cu cireșe-migdale infuzate cu portocale ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 40 de porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale tăiate, coajă de portocală, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gem de coacăze și vișine infuzate cu dafin cu migdale, Biscotti De Cireșe-Migdale, și Almond Cherry Biscotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați coaja, untul, sucul, extractul de migdale și ouăle într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
SucSuc
OuăOuă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Se amestecă cireșele și migdalele. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
6
Așezați rulourile la o distanță de 4 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit sau căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți rulourile din tigaie și răciți timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 20 (1/2 inch). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți biscotti timp de 20 de minute sau până aproape ferm (biscotti vor fi ușor moi în centru, dar vor continua să se întărească pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista