Biscotti Cu Cireșe De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Biscotti cu cireșe de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 1 oră și 15 minute. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscotti Cu Ciocolată Și Cireșe, Biscotti cu ciocolată și cireșe, și Biscotti cu ciocolată și cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie mare de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați extractul de migdale.
Combinați făina și praful de copt; se amestecă în amestecul cremos până se omogenizează.
Se amestecă cireșe confiate și mini chipsuri de ciocolată.
Cu mâinile ușor făinoase, formați aluatul în două pâini lungi de 10 inci.
Așezați rulouri la 5 inci distanță pe foaia de prăjituri pregătită; aplatizați fiecare la 3 inci lățime.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când se fixează și se rumenesc. Se răcește 10 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați pâinile în diagonală în felii de 1/2 inch. Aranjați feliile tăiate cu fața în jos pe foile de prăjituri negreșite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când fundul începe să se rumenească. Întoarceți și coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Se răcește complet. Topiți ciocolata albă în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 20 până la 30 de secunde până se omogenizează.
Stropiți fursecurile cu ciocolată albă topită. A se păstra într-un recipient bine acoperit.