Biryani de legume necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pastă de usturoi de ghimbir, mazăre, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați biryani de legume , cum se face legume Dum biryani, qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și Biryani De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți ghee într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă semințele de chimen, bățul de scorțișoară și boabele de piper; gatiti pana cand condimentele sunt parfumate, iar semintele de chimen incep sa apara, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Semințe De Chimen
Boabe De Piper
Condimente
Ceapă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Se amestecă pasta de usturoi de ghimbir, roșiile și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic și gătiți până când apa s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea, morcovul și cartoful. Condimentează cu bulion de pui, sare, chile roșu, piper negru, garam masala și turmeric. Se amestecă bine, apoi se acoperă și se gătește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Bouillon De Pui
Piper Negru
Garam Masala
Ardei Iute Roșu
Tomate
Turmeric
Morcov
Cartofi
Apă
Mazăre
Sare
4
Se toarnă 4 căni de apă și se fierbe la foc mare. Odată ce fierbe, amestecați orezul basmati, reduceți focul la mediu, recuperați și fierbeți timp de 10 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când orezul s-a înmuiat, încă 10 până la 15 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.