Biluțe de cartofi cu brânză și bacon

Biluțe de cartofi cu brânză și bacon
Biluțe de cartofi cu brânză și bacon este o rețetă fără gluten cu 4 porții. Această garnitură are 397 de calorii, 13 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați slănină, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt bile de cartofi cu brânză și slănină, bile de cartofi cu brânză și slănină și piure de cartofi cu slănină umplută cu brânză + Giveaway.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită
2
Puneți cartofii într-o oală cu suficientă apă ușor sărată pentru a se acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere.
4
În timp ce cartofii se gătesc, prăjiți bucățile de bacon într-o tigaie la foc mediu-înalt până se rumenesc, dar nu sunt complet crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se pasează cartofii cu untul, laptele și brânză până când se omogenizează. Folosiți un zdrobitor de cartofi sau un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Amestecați slănina. Formați bile de dimensiunea unor linguri mari de înghețată și puneți-le pe o foaie de copt unsă. Răzuiți partea de sus și părțile laterale cu o furculiță pentru a forma linii texturate peste bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Peste fiecare se presara aproximativ 1 lingura de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista