Bill Yosses' Blackberry Buttermilk Bundt cu glazură portocalie
Bill Yosses ' Blackberry Buttermilk Bundt cu glazură portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, mure și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses, Tort de lapte de mure cu glazură dulce de portocale, și Piersici prăjite la cuptor de Bill Yosses cu Elixir de ceai verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie antiadezivă de 2 litri cu puțin unt, apoi pulverizați ușor cu spray de gătit antiaderent. Nu vrei ca acest tort să se lipească! Noile Tigăi antiadezive pentru tort împiedică fundul tortului să se lipească de tigaie.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând până se încorporează. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim și amestecați în jumătate din amestecul de făină.
Se amestecă în zară, apoi amestecul de făină rămas. Folosind o lingură de lemn, pliați ușor murele.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi răsturnați pe platoul de servire.
În timp ce tortul se răcește, combinați sucul de portocale și zahărul într-o cratiță mică și fierbeți la foc mic până când zahărul este dizolvat.
Folosind o frigăruie sau un cuțit lung și subțire, înțepați găuri adânci pe toată suprafața tortului.
Se toarnă jumătate de glazură peste tort, lăsându-l să se scurgă în găuri.
Lăsați tortul să se răcească încă 20 de minute.
Se toarnă glazura rămasă peste tort și se lasă să se stabilească timp de 10 minute. Feliați și serviți.