Bill ' s Swordfish Salsa Supreme
Bill ' s Swordfish Salsa Supreme ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $15.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 1113 calorii, 134g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, salsa groasă, fripturi de pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește-spadă cu Salsa de căpșuni, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul-foc mediu mare.
Se presară generos cu sare și piper.Grătar 4 minute.Întoarce-te.Spoon salsa peste pește.Grill 4 minute mai mult, sau până la făcut.
Serviți salsa suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.