Bile mozzarella Skewered în Romaine

Bile mozzarella Skewered în Romaine
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Bilele de Mozzarella frigăruite în Romaine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper gri, sare și piper gri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Mozzarella Frigarui, Bile De Mozzarella Prăjite, și Bile De Mozzarella Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul exterior la foc mediu sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Albiți romaina în apa sărată timp de aproximativ 30 de secunde sau până când coasta centrală este suficient de fragedă pentru a se îndoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți și plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurge și se usucă.
5
Așezați frunzele romaine pe un tejghea, partea exterioară a coastei în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
6
Tăiați secțiunea largă a coastei sau aplatizați-o cu mâinile.
7
Puneți o bucată de brânză în mijlocul fiecărei frunze. Se acoperă cu aproximativ 1 lingură de prosciutto. Condimentează cu sare și piper. Faceți un pachet îngrijit prin plierea frunzelor în jurul brânzei ca un plic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
ProsciuttoProsciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Așezați-le cu cusătura în jos. Rulați un frigarui prin fiecare pachet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Periați fiecare cu ulei de măsline. Refrigerați dacă nu grătați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10
Grătați pachetele de brânză la foc mediu sau fierbeți la aproximativ 4 centimetri de căldură. Gatiti 2-3 minute si intoarceti. Brânza ar trebui să înceapă să plângă. Gatiti inca 1-2 minute sau pana cand pachetele se rumenesc usor. Se acoperă cu pansament de roșii uscat la soare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Brânză La GrătarBrânză La Grătar
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Într-un castron, amestecați roșiile uscate la soare și uleiul, oțetul și usturoiul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista