Bile De Nuc De Caise
Bile de nuc de caise este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos, zahăr de cofetărie, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Bile De Caise, Bile De Rom De Caise, și Bile De Caise.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați caisele și nuca de cocos.
Adăugați lapte; se amestecă bine. Se amestecă nucile. Se răcește timp de 30 de minute (amestecul va fi lipicios).
Formați în 1-in. bile și se rostogolesc în zahărul cofetarilor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider.