Bile De Brânză De Cârnați Fără Gluten
Bilele de brânză de cârnați fără Gluten necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 30 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, piper cayenne, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Bile De Brânză De Cârnați Fără Gluten, Bile De Cârnați De Cartofi Dulci Fără Gluten, și Bile De Puf De Brânză La Cuptor Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția sosului de grătar. Formați amestecul în bile de 1 inch.
Coaceți descoperit 22 până la 26 de minute sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat din tigaie.
Se servește cald cu sos pentru scufundare.