Bile De Bivol

Bile De Bivol
Bile Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ardeiul cayenne, capul de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bile De Cârnați De Pui Buffalo, Bile De Brânză De Pui Buffalo, și Bile De Cârnați De Pui Buffalo.

Instrucțiuni

1
Într-o mașină de tocat carne cu o matriță medie, măcinați coapsele de pui pentru a "măcina chili" sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs. Într-un castron mare, combinați puiul, 11/2 căni de biscuiți Ritz, ardeiul negru, boiaua, busuiocul, sarea celulară, chimenul, piperul alb, jumătate de piper cayenne și 1 cană de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Biscuiți Cu UntBiscuiți Cu Unt
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se amestecă bine pentru a încorpora. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se toarnă 2 inci de ulei de canola într-o tigaie mare și adâncă și se încălzește uleiul la 350 de grade F la foc mediu-mare. Puneți un suport de răcire peste o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Formați amestecul de pui în bile de mărimea unei nuci și puneți-le deoparte pe o farfurie. Bateți oul într-un castron puțin adânc și așezați restul de 1 1/2 căni de biscuiți într-un alt castron. Înmuiați fiecare bilă în ou și apoi rotiți-o în biscuiți, acoperind-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Adăugați bilele în uleiul fierbinte (în loturi pentru a nu le aglomera) și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se gătesc foarte repede, așa că lucrul cu câțiva la un moment dat vă va ajuta. Pe măsură ce termină de gătit, așezați bilele pe raft peste foaia de copt. Când toate bilele sunt prăjite, puneți foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
8
Adăugați usturoiul și jalapenos și gătiți 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte și se menține cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Pentru a servi, stropiți sosul fierbinte peste bilele de bivol sau serviți-l ca o baie pe lateral. Bețișoarele de țelină și brânza albastră rămasă fac un plus de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
BizonBizon
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista