Bile De Bivol
Bile Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ardeiul cayenne, capul de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bile De Cârnați De Pui Buffalo, Bile De Brânză De Pui Buffalo, și Bile De Cârnați De Pui Buffalo.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat carne cu o matriță medie, măcinați coapsele de pui pentru a "măcina chili" sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs. Într-un castron mare, combinați puiul, 11/2 căni de biscuiți Ritz, ardeiul negru, boiaua, busuiocul, sarea celulară, chimenul, piperul alb, jumătate de piper cayenne și 1 cană de brânză albastră.
Se amestecă bine pentru a încorpora. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Se toarnă 2 inci de ulei de canola într-o tigaie mare și adâncă și se încălzește uleiul la 350 de grade F la foc mediu-mare. Puneți un suport de răcire peste o foaie de copt.
Formați amestecul de pui în bile de mărimea unei nuci și puneți-le deoparte pe o farfurie. Bateți oul într-un castron puțin adânc și așezați restul de 1 1/2 căni de biscuiți într-un alt castron. Înmuiați fiecare bilă în ou și apoi rotiți-o în biscuiți, acoperind-o bine.
Adăugați bilele în uleiul fierbinte (în loturi pentru a nu le aglomera) și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se gătesc foarte repede, așa că lucrul cu câțiva la un moment dat vă va ajuta. Pe măsură ce termină de gătit, așezați bilele pe raft peste foaia de copt. Când toate bilele sunt prăjite, puneți foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul.
Adăugați usturoiul și jalapenos și gătiți 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte și se menține cald la foc mic.
Pentru a servi, stropiți sosul fierbinte peste bilele de bivol sau serviți-l ca o baie pe lateral. Bețișoarele de țelină și brânza albastră rămasă fac un plus de răcire.