Bigoli în Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Bigoli în Salsan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $1.12 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, ulei de măsline extra virgin, făină și făină de bancă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Fidea de grâu cu sos de hamsie: Bigoli en Salsa, Bigoli cu somon afumat, și Bigoli cu sos de ceapă-hamsie.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Așezați tăiței în apă clocotită și lăsați 8 până la 9 minute să gătească. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, așezați uleiul, hamsiile și ceapa la foc mediu și gătiți. Se amestecă des pentru a rupe hamsiile până se formează o pastă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele și aruncați în tigaie.
Adăugați pătrunjelul, aruncați-l și așezați-l pe o farfurie.
Pentru a face paste: faceți o movilă de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați amestecul de ouă și lapte. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice resturi de crustă. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Ele sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Pentru a face bigoli: frământați aluatul până la neted și strâns și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Tăiați aluatul în 6 și treceți printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce ies pastele, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Așezați-vă pe foaia de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 6 bucăți în același mod.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!