Big M la gratar Kabobs de miel portocaliu

Big m ' s Grilled Orange Lamb Kabobs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 379 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 4,67 USD pe porție. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de portocale, semințe de coriandru, carne de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi lichiorul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Kebab De Miel La Grătar, Kabobs De Miel Condimentat Și Salată De Portocale, Ceapă Și Rucola, și Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise.
Instrucțiuni
Puneți carnea de miel într-un castron mare nemetalic. Se macină semințele de coriandru într-un mortar și pistil și se freacă în carne.
Se toarnă sucul de portocale și lichiorul de portocale peste carne și se amestecă în ardeiul chile tocat și portocala tocată. Acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore. Întoarceți carnea la fiecare două ore.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Scoateți bucățile de miel și portocaliu din marinată și transferați marinada într-o cratiță mică. Puneți marinada deoparte. Filetați cuburile de miel pe frigarui, alternând cu bucăți de portocaliu și începând și terminând cu o bucată de portocaliu.
Se pune cratita cu marinata pe gratar, și se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți până se reduce la un sos lipicios, dar fluid.
Odată ce marinada a ajuns la fierbere, așezați frigarui pe grătar. Gatiti incet pana cand este usor carbonizat si gatiti dupa preferinte.
Transferați frigarui într-un vas cald și acoperiți timp de 5 minute.
Se servește cu sosul de portocale, garnisit cu crenguțe de coriandru proaspăt.