Bietă Elvețiană, Fasole Verde Și Ciuperci-Aburit
Chard elvețian, fasole verde și ciuperci-aburit este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 281 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole, sare și piper, bietă elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sote-Bietă Elvețiană aburită, Ouă Shirred cu ciuperci și Chard elvețian, și Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake.