Bietă Elvețiană, Fasole Verde Și Ciuperci-Aburit

Bietă Elvețiană, Fasole Verde Și Ciuperci-Aburit
Chard elvețian, fasole verde și ciuperci-aburit este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 281 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole, sare și piper, bietă elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sote-Bietă Elvețiană aburită, Ouă Shirred cu ciuperci și Chard elvețian, și Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista