Bici De Caju (Frișcă Vegană Fără Soia)
Biciul de caju (frișcă vegană fără soia) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 281 calorii, 1g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nectar de agave, ulei de cocos rafinat, cremă de caju și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Frisca vegana fara zahar akan Aquafaba frisca, Clătite ușoare vegane și fără Gluten (Shortcake cu căpșuni + frișcă), și Mini Meyer Lemon Cream Pies featuring rece bici biciuit Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema de caju într-un blender și adăugați nectarul de agave, vanilia și 1/4 cană de apă. Se amestecă până se combină bine.Cu blenderul în funcțiune, stropiți încet uleiul de cocos prin orificiul din capacul blenderului. Se amestecă până se emulsionează.
Se toarnă într-un castron și se răcește la frigider, acoperit, timp de 2 ore.Se amestecă înainte de servire.