Bibilici prăjite cu Peverada

Bibilici prăjite cu Peverada
Bibilica prăjită cu Peverada ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 504 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge, Guinea fowl tagine, și Bibilică prăjită cu o oală.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți găina și uscați-o.
3
Îndepărtați ficatul și măruntaiele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
4
Se pune crenguta de cimbru si 1/2 lamaie in cavitatea de pasăre, freca pasăre cu 2 linguri de ulei de măsline, sezon în interiorul și în afara cu sare și piper și locul pe grătar în tigaie în cuptor. Gatiti timp de 50 de minute sau pana cand sucurile curg clar de la cutitul taiat la articulatia coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a pregăti sosul, încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, usturoiul și cârnații și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 2 linguri de apă, dacă începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați salvie, măruntaie de găină de guineea și ficat și ficat de pui și continuați să gătiți încet timp de 8 până la 10 minute sau până când totul este moale și gri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
FicatFicat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Adăugați coaja și sucul de portocale, oțetul, zahărul, scorțișoara, fulgii de chili și piperul negru și mai fierbeți încă cinci minute, zdrobind cu un masher de cartofi pentru a forma o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
10
Scoateți găina de Guineea când este gătită, lăsați să se odihnească 5 minute, sculptați și aduceți la masă.
11
Puneți peverada într-un castron și serviți pe lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista