Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară

Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară
Bibanul de mare negru în bulionul de legume de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $3.14 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvara eveniment. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boabe de piper, file de biban de mare, tulpină de țelină și bulb de fenicul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse, și Biban de mare cu melanj de legume.

Instrucțiuni

1
Faceți aioli: tocați usturoiul, apoi presărați cu 1/2 linguriță de sare și amestecați cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
AioliAioli
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Transferați într-un castron mediu; adăugați muștarul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și gălbenușul de ou și bateți pentru a combina. Bateți treptat uleiul de măsline, apoi uleiul vegetal, amestecând constant până se omogenizează; bateți în 1 linguriță de apă pentru a slăbi. Acoperiți și refrigerați aioli până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
AioliAioli
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Faceți bulionul: tăiați ceapa de primăvară la aproximativ 6 inci; transferați blaturile într-o cratiță mare (puneți bulbii deoparte). Tăiați feniculul și feliați subțire; transferați 1 cană de frunze de fenicul în cratiță (puneți deoparte feniculul feliat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați în cratiță țelina, morcovul, crenguțele de pătrunjel, frunza de dafin, boabele de piper și 8 căni de apă. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și gătiți, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scoateți fasolea din păstăile lor. Aduceți o cratiță mică de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați fasolea fava și gătiți 1 minut; scurgeți și clătiți sub apă rece. Alunecați pielea; puneți fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Se strecoară bulionul de legume într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Adăugați cartofii și 1 1/2 lingurițe sare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Transferați cartofii într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați bulbii de ceapă de primăvară rezervați și roșiile în bulion;se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
11
Faceți peștele: marcați fiecare file de pește transversal de 3 sau 4 ori pe partea pielii (nu tăiați până la carne). Condimentează carnea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
12
Adăugați peștele în oală; adăugați fasolea fava și feniculul feliat rezervat, acoperiți și gătiți până când peștele este doar opac, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Împărțiți cartofii între boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu un file de pește, apoi împărțiți bulionul și legumele între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Se presară pătrunjelul tocat și se acoperă fiecare cu o lingură de aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
AioliAioli
15
Se servește cu pâine și aioli rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
16
Fotografie de Christina Holmes

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Seabass poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista