Biban de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline
Bibanul de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 412 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de oregano, file de biban de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Biban de mare cu Salsa de roșii și măsline negre, Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare.
Se transferă într-un castron și se amestecă în pastă de hamsii, oțet și 1/4 linguriță de piper.
Bateți în ulei. Aruncați cu ingredientele rămase pentru salată.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, în timp ce peștele se prăjește.
Preîncălziți cuptorul la 218° cu suportul în mijloc. Ungeți un gratin de 1 1/2 până la 2 litri sau alt vas de copt superficial.
Frecați părțile cărnii de pește cu 2 lingurițe ulei (total) și condimentați cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total). Împărțiți feliile de ceapă și crenguțele de oregano în 2 porții și sandwich fiecare porție între 2 fileuri, cu pielea în afară. Legați cu șnurul de bucătărie transversal la intervale de 2 inci și transferați în vasul de copt. Scorați pielea deasupra în mai multe locuri cu un cuțit ascuțit și stropiți cu restul de 4 lingurițe de ulei.
Prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 15 minute.
Tăiați sfoara și tăiați fileurile sandwich în jumătate transversal.
Se servește acoperit cu salată.
Nota bucătarilor: salata poate fi făcută cu 6 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.