Biban de mare negru cu porumb și Jumbo forfetare crab sote

Biban de mare negru cu porumb și Jumbo forfetare crab sote
Biban de mare negru cu porumb și Jumbo forfetare crab sote este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 1534 calorii, 70g de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Pentru $11.11 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, la 4 cartofi prăjiți, file de biban de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Jumbo Forfetare Crab Latkes, Jumbo Forfetare Crab Tort Sandwich, și Jumbo Forfetare Crab Hash Cu Ouă Fierte În Apă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Punctați partea pielii fileului de biban de mare (faceți câteva urme mici în piele cu un cuțit ascuțit). Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
SeabassSeabass
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Preîncălziți o tigaie medie la foc mare și adăugați 2 uncii de ulei de măsline. Când uleiul fumează, adăugați peștele, pielea în jos. Reduceți căldura la mediu și apăsați fileul cu o spatulă pentru a croi pielea. Când pielea este rumenită, flip pește. (Timpul total de gătire pentru pește ar trebui să fie de 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați restul de 2 uncii de ulei de măsline în tigaia sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați porumbul, ceapa, ardeiul roșu și ardeiul poblano și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Adăugați carnea de crab, arpagicul și cimbrul tocat, amestecând pentru a se amesteca. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
CrabmeatCrabmeat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați bulionul de pui și bateți untul pentru a forma un sos. Reduceți până la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Aranjați amestecul de legume sotate într-un bol mare de servire. Se acoperă cu fileul de bas cald și cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Garnisiți cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate73
Revista