Biban De Mare Din Caraibe Fript

Biban De Mare Din Caraibe Fript
Bibanul de mare din Caraibe fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 17,95 USD pe porție. O porție conține 1093 calorii, 152g de proteine, și 48G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coriandru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pană de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Biban De Mare Din Caraibe Fript, Bas cu dungi fript cu ulei de ghimbir-Scallion, și Biban de mare fript cu glazură de ananas-Chili-busuioc.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Combinați coriandru, suc de lămâie cu ulei, sos de piper și usturoi într-un castron mic și turnați peste pește. Acoperiți, marinada în frigider 30 de minute sau până la 2 ore.Pregătiți amestecul de fasole neagră și orez conform instrucțiunilor pachetului,Păstrați la cald.Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți peștele din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Așezați peștele pe raftul tăvii de pui, stropiți cu orice marinată rămasă în vas.Se fierbe 4 5 inci de la căldură 8 la 10 minute până când peștele este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Se servește cu fasole neagră și orez și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Pană De VarPană De Var
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista