Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole

Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole
Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut, scoici și Pancetta cu Escarole, Bas Negru Cu Năut, Scoici Și Chorizo, și Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pancetta și amestecați cu o lingură de lemn, astfel încât să aveți niște bucle frumoase. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand sunt crocante, apoi scoateti-le pe prosoape de hartie. Rezervați grăsimea pancetta în tigaie și adăugați bulionul de pui, lămâia, usturoiul, cimbrul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere apoi și apoi adăugați escarole și scoici. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când scoicile se deschid. Condimentează cu sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
EscarolaEscarola
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Condimentează fileurile de bas cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
BassBass
4
Așezați o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul fumează, adăugați fileurile, pielea în jos și nu vă mișcați timp de 3 minute. Folosind o spatulă de pește cu atenție ridica fileuri și a stabilit în tigaie peste escarole și braconaj partea carne bulion în jos timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
EscarolaEscarola
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Împărțiți escarolul și scoicile cu bulionul pe farfurii individuale, acoperiți fiecare cu un file de bas și garnisiți cu pancetta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
BassBass

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista