Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole
Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut, scoici și Pancetta cu Escarole, Bas Negru Cu Năut, Scoici Și Chorizo, și Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pancetta și amestecați cu o lingură de lemn, astfel încât să aveți niște bucle frumoase. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand sunt crocante, apoi scoateti-le pe prosoape de hartie. Rezervați grăsimea pancetta în tigaie și adăugați bulionul de pui, lămâia, usturoiul, cimbrul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere apoi și apoi adăugați escarole și scoici. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când scoicile se deschid. Condimentează cu sare, piper și zahăr.
Condimentează fileurile de bas cu sare și piper.
Așezați o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul fumează, adăugați fileurile, pielea în jos și nu vă mișcați timp de 3 minute. Folosind o spatulă de pește cu atenție ridica fileuri și a stabilit în tigaie peste escarole și braconaj partea carne bulion în jos timp de 30 de secunde.
Împărțiți escarolul și scoicile cu bulionul pe farfurii individuale, acoperiți fiecare cu un file de bas și garnisiți cu pancetta crocantă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.