Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole

Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole
Biban de mare cu scoici în Lemony Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, scoici, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut, scoici și Pancetta cu Escarole, Bas Negru Cu Năut, Scoici Și Chorizo, și Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați pancetta și amestecați cu o lingură de lemn, astfel încât să aveți niște bucle frumoase. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand sunt crocante, apoi scoateti-le pe prosoape de hartie. Rezervați grăsimea pancetta în tigaie și adăugați bulionul de pui, lămâia, usturoiul, cimbrul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere apoi și apoi adăugați escarole și scoici. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când scoicile se deschid. Condimentează cu sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
EscarolaEscarola
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Condimentează fileurile de bas cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
BassBass
4
Așezați o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul fumează, adăugați fileurile, pielea în jos și nu vă mișcați timp de 3 minute. Folosind o spatulă de pește cu atenție ridica fileuri și a stabilit în tigaie peste escarole și braconaj partea carne bulion în jos timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
EscarolaEscarola
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Împărțiți escarolul și scoicile cu bulionul pe farfurii individuale, acoperiți fiecare cu un file de bas și garnisiți cu pancetta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
BassBass

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista