Biban de mare cu crustă de sare cu rozmarin și lămâie

Basul de mare cu crustă de sare cu rozmarin și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 458 calorii, 81G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, sare kosher, biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bas cu dungi coapte cu sare, cu ierburi și lămâie, Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireș-Cabernet, și Biban de mare prăjit cu rozmarin și lămâie.
Instrucțiuni
Combinați sarea și apa într-un castron mare.
Răspândiți jumătate din amestecul de sare într-o formă dreptunghiulară mare pe un jeleutigaie de jeleu.
Puneți pește întreg deasupra sării; introduceți crengute de rozmarin și felii de lămâie în cavitatea peștilor. Puneți amestecul de sare rămas peste pește pentru a acoperi complet.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Atingeți marginea sării cu un cuțit pentru a slăbi; ridicați sarea de pe pește.
Serviți cu pene de lămâie și stropiți cu ulei de măsline extravirgin, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.