Biban de mare cu citrice și soia

Biban de mare cu citrice și soia
Basul de mare cu citrice și soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, file de biban de mare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Biban de mare cu citrice și soia, Biban de mare cu vârfuri de citrice, și Citrus Twist Biban De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Adăugați pește; întoarceți-vă la strat. Se răcește 2 ore, întorcând peștele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Așezați suportul pentru aburi într-o tigaie mare. Aranjați peștele pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă marinada în tigaie sub raft și se aduce la fierbere. Acoperiți tigaia și aburiți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Scoateți suportul pentru aburi din tigaie. Se fierbe marinada până se reduce suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 6 minute; lingură peste pește. Se acoperă cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista