Biban de mare copt cu sare cu vinetă caldă de roșii
Bibanul de mare copt cu sare cu vinaigretă caldă de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 9,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de biban de mare, ulei de măsline, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biban de mare copt cu sare cu vinetă de roșii, Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinetă caldă de roșii, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor hârtia cu spray de gătit cu ulei vegetal. Într-un castron, amestecați sarea cu albușurile până se umezesc uniform. Puneți peștele pe foaia de copt pregătită și umpleți cavitatea cu usturoiul zdrobit, crenguțele de pătrunjel și feliile de lămâie. Bateți amestecul de sare pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale peștelui pentru a-l acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți peștele timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați șofranul și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
6
Adăugați șalota și usturoiul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Adăugați bulionul de pui și gătiți până când roșiile încep să se descompună, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
9
Se ia de pe foc.
10
Se adaugă oțetul și pătrunjelul tocat și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
11
Folosind o lingură de lemn, atingeți sarea pentru a o sparge; ridicați crusta în bucăți mari. Îndepărtați cu grijă pielea de pește și ridicați fileurile din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
12
Se transferă în farfurii și se acoperă cu vinaigreta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.