Biban De Mare Chilian Cu Muștar

Biban De Mare Chilian Cu Muștar
Basul de mare chilian cu muștar necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 478 calorii, 62g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, amestec de condimente Dash, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Biban De Mare Chilian Cu Muștar, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian.

Instrucțiuni

1
Lăsați bibanul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 20 de minute.Condimentează-l cu sare și piper pe ambele părți.Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.Gatiti basul de mare timp de 4 minute.Întoarceți și aplicați un strat subțire de muștar cu cereale grosiere, presărați cu condimentul lui Lawry sau doamna Dash, apoi presărați pesmet deasupra.Acoperiți tigaia și dați focul la minim timp de 6-8 minute sau până când fulgii de pește cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar De Cereale GrosiereMuștar De Cereale Grosiere
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sezonul GoyaSezonul Goya
SeabassSeabass
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista