Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino

Basul de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 768 calorii. Pentru $10.94 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lapte semi-degresat, cartofi noi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma păstăia de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino, Biban de mare aburit cu sos de Tamarind, și Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scoateți semințele din păstaia de vanilie și așezați atât semințele, cât și păstăia pe o farfurie cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Se amestecă cu o furculiță, apoi se pune peștele pe farfurie și se întoarce astfel încât ambele fileuri să fie acoperite.
Așezați semințele de vanilie și frunza de lămâie deasupra fileurilor, rezervând păstaia de vanilie.
Împărțiți prazul pe mijloc, la 1 inch de la capăt și spălați-l sub apă rece.
Se amestecă mazărea,fasolea și cartofii noi.
Puneți laptele într-o cratiță cu păstaia de vanilie rezervată și fierbeți încet la foc mediu. Într-un abur de bambus* așezați prazul pe fund, apoi acoperiți cu amestecul de mazăre.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat, apoi se pune aburul peste tigaia cu lapte. Într-un al doilea abur de bambus așezați frunza de lămâie, iar fileurile cu pielea în sus. Deschideți semnele de scor și turnați peste sucurile din farfurie.
Așezați capacul deasupra și gătiți timp de 10 până la 15 minute la foc mic.
Scoateți vaporii din tigaie, așezați câteva legume pe fiecare farfurie și acoperiți cu peștele. Pentru a termina sosul, scoateți păstăia de vanilie din lapte și bateți cu un spumant de cappuccino sau 'whizzer', sau într-un lichidator. Acest lucru conferă sosului un efect gros de cappuccino, care este atât vizual, cât și textural foarte frumos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.