Bețe De Pui Parmezan
Parmezan pui bastoane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ouă, bastoane de înghețată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Încercați Barefoot Contessa Parmezan Pui Bastoane, Vinete Parmezan Bastoane, și Bețe De Dovlecei Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui pe o tăietură și feliați fiecare în diagonală în 4 sau 5 benzi mari.
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie. Bateți ouăle cu 1 lingură de apă pe o a doua farfurie.
Combinați pesmetul și parmezanul pe o a treia farfurie. Dragați pieptul de pui pe ambele părți în amestecul de făină, apoi înmuiați ambele părți în amestecul de ouă și rulați în amestecul de pâine-miez, apăsând ușor pentru a acoperi.
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și gătiți fâșiile de pui la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când tocmai ați fiert. Nu aglomera tigaia.
Adăugați mai mult unt și ulei și gătiți restul sânilor de pui.
Serviți fiecare bandă pe un bivol sau băț.
Puteți menține pieptul de pui cald timp de aproximativ 15 minute pe o tavă de foi într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F.