Bețe De Pui Parmezan

Bețe De Pui Parmezan
Parmezan pui bastoane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ouă, bastoane de înghețată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Încercați Barefoot Contessa Parmezan Pui Bastoane, Vinete Parmezan Bastoane, și Bețe De Dovlecei Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui pe o tăietură și feliați fiecare în diagonală în 4 sau 5 benzi mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie. Bateți ouăle cu 1 lingură de apă pe o a doua farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați pesmetul și parmezanul pe o a treia farfurie. Dragați pieptul de pui pe ambele părți în amestecul de făină, apoi înmuiați ambele părți în amestecul de ouă și rulați în amestecul de pâine-miez, apăsând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și gătiți fâșiile de pui la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când tocmai ați fiert. Nu aglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați mai mult unt și ulei și gătiți restul sânilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
6
Serviți fiecare bandă pe un bivol sau băț.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Puteți menține pieptul de pui cald timp de aproximativ 15 minute pe o tavă de foi într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista