Bezele De Grapefruit Roz
Roz grapefruit bezele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 64. Un amestec de coloranți alimentari, sirop de porumb, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Roz Menta Swirl Bezele, și Plăcintă Cu Grapefruit Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de grapefruit în fâșii, apoi folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a îndepărta orice miez alb de pe partea inferioară a cojii. Rezervați grapefruitul. Se toacă fin coaja, apoi se transferă în vasul unui robot de bucătărie și se adaugă zahărul granulat. Procesați până când coaja este măcinată fin, 1 până la 2 minute.
Strângeți și strecurați suficient suc din grapefruit pentru a măsura 1/2 cană și transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Adăugați 2 linguri de apă, apoi presărați gelatină în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu sucul de grapefruit și apa.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați amestecul de coajă-zahăr cu siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Se ia de pe foc și se lasă să stea scurt pentru a lăsa bulele să se disipeze ușor.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bateți în colorantul alimentar, adăugând mai mult pentru o culoare Roz mai închisă.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.