Bezele cu mentă
Dacă aveți aproximativ 5 ore de petrecut în bucătărie, bezele cu mentă ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. O porție conține 10 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă servește 48. Pentru 1 cent pe porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru Crăciun . În general, această rețetă obține un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 7% . Rețete similare includ bezele cu mentă , bezele cu mentă și bezele cu mentă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Tapetați 2 foi de biscuiți cu folie.
Într-un castron mare de sticlă sau metal, bate albușurile, sarea și crema de tartru până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, continuând să bateți până când albușurile formează vârfuri tari. Puneți cu linguri la distanță de 1 inch pe foile de biscuiți pregătite.
Presărați bomboane de mentă zdrobite peste fursecuri.
Coaceți 1 1/2 oră în cuptorul preîncălzit. Bezeaua trebuie să fie complet uscată pe interior. Nu le lăsați să se rumenească. Opriți cuptorul. Țineți ușa cuptorului întredeschisă și lăsați bezeaua să stea în cuptor până se răcește complet. Slăbiți din folie cu o spatulă metalică. A se pastra lejer acoperit intr-un loc uscat si racoros timp de pana la 2 luni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.