Bezea de fistic cu înghețată de mango și mandarină
Rețeta bezea de fistic cu înghețată de mango și mandarină se poate face în aproximativ 5 ore și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 358 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mango, cremă dublă de carton, fistic și zahăr glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată Curry cu Mango și fistic, Bezea De Cafea Cu Înghețată De Nucă De Cocos, și Foarte boabe sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată.
Instrucțiuni
Puteți face înghețata cu până la o lună înainte. Mai întâi, tăiați pielea din mango cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea din piatră și tăiați foarte fin.
Bateți smântâna, Cointreau, zahărul glazurat, coaja de mandarină și sucul împreună până își păstrează forma. Îndoiți mango-ul. Se amestecă amestecul într-un recipient rigid și se îngheață timp de 3 ore până se îngheață ușor, amestecând o dată după 1 oră.
Între timp, faceți bezea. Preîncălziți cuptorul la 120C /gaz / ventilator 100c. tapetați 2 foi mari de copt cu pergament de copt și desenați cercuri de 16 x 6cm, distanțate bine, pe foi. (Utilizați un capac de borcan de 6 cm ca șablon.)
Bateti albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.
Adăugați jumătate de zahăr tos și bateți până la luciu.
Adăugați zahărul rămas câte o lingură în timp ce bateți. Îndoiți piulițele cu o lingură mare de metal.
Puneți bezea pe cercurile de hârtie și întindeți-o pentru a face runde uniforme.
Coaceți timp de 1 oră, schimbând tăvile după 30 de minute. Bezeaua este gata când este fermă și sună goală dacă este atinsă. Se răcește pe tăvi, apoi se desprinde hârtia.
Când bezeaua este rece și înghețata este înghețată ușor, sandwich bezeaua împreună în perechi folosind înghețata.
Puneți-le într-un recipient într-un singur strat și înghețați, împreună cu înghețata rămasă.
Pentru a servi, scoateți din congelator și împrăștiați cu nucile tocate în plus.
Se servește pe farfurii și se mănâncă cu furculițe.