Bezea cu piersici și mure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piersici, nuci pecan măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu brânză cremă acoperită cu piersici și mure, Napoleoni De Bezea Cu Înghețată De Tei Și Mure, și Piersici și bezea.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 6 (4 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. (Nu subbeat.) Pliați în nuci pecan. Împărțiți uniform amestecul de ouă între 6 cercuri desenate; folosind partea din spate a unei linguri, întindeți amestecul de albuș de ou pe cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți la 275 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; lăsați bezeaua să se răcească în cuptorul închis cel puțin 12 ore. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Combinați piersicile și 1/4 cană de zahăr; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Lăsați să stea 30 de minute.
7
Combinați 1/4 cană de zahăr, zmeură, apă și suc de lămâie într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se ia de pe foc.
9
Puneți amestecul de zmeură într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul pur printr-o sită, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Lasă să se răcească.
11
Puneți 1/4 cană de sos de zmeură pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert și acoperiți cu bezea. Aranjați 2/3 cană amestec de piersici și 1/3 cană mure în fiecare bezea; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Apă Suplimentară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate