Bezea Cu Mentă

Bezea Cu Mentă
Bezea de mentă ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Acest hor d ' oeuvre are 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 94 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Bezea Cu Mentă, Bezea Cu Mentă, și Bezea Cu Mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se presară sare și cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri tari, aproximativ 7 minute. Aruncați cu lingurițe pe folie unsă sau foi de copt căptușite cu hârtie; se presară cu bomboanele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se coace la 225 la 1-1/2 ore. Opriți focul; lăsați prăjiturile la cuptor cu ușa întredeschisă cel puțin 1 oră sau până se răcește. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista