Bezea Cu Ciocolată Cu Alune
Bezea cu ciocolată cu alune este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 18 porții cu 80 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, alune—, amestec de zahăr brun splenda și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Bezea De Ciocolată-Alune, și Bezea Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Foi de Cookie cu pergament sau Silpat.In un castron mediu, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Bateți în amestec de vanilie și zahăr brun sau zahăr brun. Îndoiți în nuci și chipsuri.Tapetați o foaie de cookie cu hârtie pergament. Puneți aluatul pe hârtie cu o linguriță rotunjită.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până devin aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt. Dacă preferați un cookie mai crocant, opriți căldura în cuptor și lăsați cookie-urile să stea în cuptorul închis pentru o vreme. Acestea îngheață foarte bine.