Meringues Chantilly este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 272 calorii. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, zahăr granulat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Chantilly, Cartofi Chantilly, și Charlotte Chantilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un pahar mic și un creion, desenați 6 (3 cercuri de 1/2 inch) pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia cu fața în jos pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul de măturică, bateți albușurile de ou, crema de tartru și un vârf mare de sare la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 cană de zahăr și ridicați viteza la mare până când albusurile formează vârfuri foarte rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
4
Bateți în vanilie. Îndoiți cu grijă restul de 1/2 cană de zahăr în bezea. Cu un vârf mare de patiserie în formă de stea, introduceți un disc de bezea în interiorul fiecărui cerc. Țeava un alt strat în jurul marginii pentru a forma părțile laterale ale cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Coaceți timp de 2 ore sau până când bezelele sunt uscate și crocante, dar nu se rumenesc. Opriți focul și lăsați bezelele să stea la cuptor timp de 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți o parte din sos din boabele fierte pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Așezați o bezea deasupra și umpleți cu frișcă. Se acoperă cu fructe de pădure și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
8
Bateți crema în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru bici. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul, vanilia și lichiorul de portocale și continuați să biciuiți până când crema formează vârfuri rigide. Nu exagera, sau vei sfârși cu unt!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Combinați afinele, o jumătate de halbă de zmeură, zahărul și coaja într-o cratiță și aduceți la fierbere. Coborâți focul și gătiți descoperit la foc mediu-mic, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute. Sucul va deveni un sirop, iar boabele vor fi ușor gătite. De pe foc, amestecați zmeura rămasă și framboise-ul. Pune deoparte.