Betisoare De Pui Cu Saramură De Cafea
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Betisoarele de pui cu saramură de cafea ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, praf de chili, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tobele Picante Cu Saramură Tabasco, Cotlet de porc cu cafea și melasă, și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de apă, cafea, sare și zahăr până când sarea și zahărul se dizolvă complet. Se amestecă praful de chili, ardeiul roșu, usturoiul și scorțișoara.
Adăugați pui. Acoperiți cu o farfurie mică, dacă este necesar, pentru a menține puiul scufundat. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți broilerul. Ridicați puiul din saramură și așezați-l pe o tigaie pentru pui. (Aruncați saramura.) Se fierbe la 4 până la 6 inci de la sursa de căldură până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Întoarceți bucățile de pui și fierbeți până când a doua parte este rumenită, încă 10 minute.
Setați cuptorul la 177°.mutați tigaia într-un raft în mijlocul cuptorului și coaceți până când toiagele nu mai sunt roz la os (tăiate pentru a testa), cu 10 până la 15 minute mai mult.