Bess Londra Pecan Tassies
Bess London Pecan Tassies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 108 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Nuci Pecan Tassies, Nuci Pecan Tassies, și Nuci Pecan Tassies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu un mixer electric, bateți 1/2 cană de unt și crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați făina și bateți până se combină complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie mini-brioșă cu 24 de căni cu spray de gătit.
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună untul topit, oul, zahărul brun, vanilia și sarea până se omogenizează. Pune deoparte.
Formați aluatul răcit în 24 de bile, cu diametrul de aproximativ 1 inch. Apăsați fiecare bilă într-o ceașcă din tigaia pentru brioșe, răspândind uniform și în sus pe părți, apoi lingurați 1 linguriță de nuci pecan în fiecare ceașcă de brioșe. Umpleți fiecare cană cu amestecul de ouă până când este distribuită uniform, aproximativ 1 linguriță în fiecare.
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi se scoate din tigaia pentru brioșe.