Bere ponosită pește și chipsuri

Bere ponosită pește și Chips-uri este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 560 calorii, 42G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 30 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, praf de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Bere ponosită pește și chipsuri, Beer Battered Fish' N ' Chips, și Pește și chipsuri bătute cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la 375 grade F.
Se prăjesc cartofii până se rumenesc, aproximativ 10 minute îndepărtându-se cu o lingură pliată sau păianjen. Țineți cuptorul scăzut pentru a vă încălzi în timp ce gătiți peștele.
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Într-un castron mare, se toarnă 1 sticlă de bere. Cerneti 1 1/2 cani faina in bol, amestecand usor pana cand doar combinati, amestecati condimentul casei. Se usucă peștele și se condimentează pe ambele părți cu sare și piper și se acoperă peștele în aluatul de bere. Dragează bucățile de pește în 1/2 cană de făină rămasă și alunecă în ulei ca acoperit. Prăjiți peștele, întorcându-se frecvent, până când sunt aurii adânci și fierte, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor. Prăjiți peștele rămas în loturi, întorcând uleiul la 375 grade F între loturi.
Serviți pește cu cartofi prăjiți.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.