Bere-fiert BBQ creveți
Reteta de bere fiert BBQ creveți ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 10 și costă 5,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 526 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, sos worcestershire, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Bere-fiert Hot Dog cu varză acră fiert, Friptură înăbușită cu bere, și Carne De Vită Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul la cuptor într-o tigaie mare; amestecați berea și următoarele 7 ingrediente.
Adăugați creveți, aruncând pentru a acoperi amestecul de unt.
Coaceți, amestecând ocazional, 30 până la 35 de minute sau doar până când creveții devin roz.
Se presară cu pătrunjel și se servește imediat cu pâine franceză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.