Bere De Ghimbir
Berea de ghimbir este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1157 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, drojdie de șampanie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bere De Ghimbir, Bere De Ghimbir, și Cum se face bere de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, ghimbirul și 4 căni de apă în cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră să se absoarbă.
Se strecoară siropul prin strecurătoare și pâlnie într-o sticlă de sodă de 2 litri.
Adăugați suc de lămâie. Umpleți cu apă rece până la 2 inci de sus. Cap și se răcește în frigider sau baie de gheață până la aproximativ 65 de grade F.
Adăugați 1/4 linguriță drojdie de șampanie. (Rezervați drojdia rămasă pentru următorul lot.) Acoperiți flaconul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 2 zile, verificând presiunea sticlei intermitent strângând-o sau eliberând capacul ușor și scurt.
Când berea de ghimbir a atins nivelul dorit de carbonatare, puneți-l la frigider.