Bere De Ghimbir

Bere De Ghimbir
Berea de ghimbir este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1157 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, drojdie de șampanie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bere De Ghimbir, Bere De Ghimbir, și Cum se face bere de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul, ghimbirul și 4 căni de apă în cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră să se absoarbă.
3
Se strecoară siropul prin strecurătoare și pâlnie într-o sticlă de sodă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
PâlniePâlnie
4
Adăugați suc de lămâie. Umpleți cu apă rece până la 2 inci de sus. Cap și se răcește în frigider sau baie de gheață până la aproximativ 65 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Adăugați 1/4 linguriță drojdie de șampanie. (Rezervați drojdia rămasă pentru următorul lot.) Acoperiți flaconul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 2 zile, verificând presiunea sticlei intermitent strângând-o sau eliberând capacul ușor și scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
6
Când berea de ghimbir a atins nivelul dorit de carbonatare, puneți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
7
Serviți și bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista