Bere Brânză Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați brânza de bere. O porție conține 210 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bere nealcoolică, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați în interiorul cratiței de 3 litri cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul.
Adăugați unt în cratiță; se topește la foc mic. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă berea. Creșteți căldura la mediu-mare; se încălzește până la fierbere. Se fierbe 2 până la 3 minute, amestecând constant, până când amestecul este gros și neted.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați brânză, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când brânza este topită și amestecul este neted.
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Puneți imediat vasul de fondue peste flacără.