Bere Brânză Covrig Dip

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Dip de covrig cu brânză de bere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 853 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză cheddar, cremă de brânză, amestec de sos de salată de fermă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Bețișoare de covrig de vineri TGI și Dip de brânză de bere, Glisoare De Covrig De Pui Cu Brânză De Bere, și Brânză Cheddar, Covrig, Bere Și Hamburgeri De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, zdrobiți crema de brânză cu amestecul de pansament de fermă până se combină bine, apoi amestecați brânza Cheddar.
Amestecați în bere, câte 1 lingură, până ajungeți la consistența dorită (adăugați mai mult pentru o baie mai subțire). Se amestecă sarea condimentată și piperul cayenne. Se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 1 oră.