Benne Candy
Rețeta Benne Candy poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție conține 62 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă servește 48 și costă 16 cenți per porție. Funcționează bine ca aperitiv. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți zahăr brun, unt, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Benne Wafers, Benne Wafers și Benne Wafers.
Instrucțiuni
Unge o tavă de copt cu 2 lingurițe de unt; pus deoparte. Într-o cratiță grea mică, combinați zahărul brun, laptele, oțetul și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand un termometru pentru bomboane indica 280° (etapa de crack moale).
Se ia de pe foc; se amestecă semințele de susan.
Se toarnă imediat pe tava pregătită; răspândit într-un 12-in. x 9-in. dreptunghi. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați bomboane calde în 1-1/2 inci. pătrate (nu tăiați). Se răcește complet; rupe în bucăți de-a lungul liniilor marcate. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.