Dip fructe de mare Ben este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 216 calorii. Dacă aveți la îndemână țelină, gelatină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Pizza Dip, și Margarita Fructe Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați crema de brânză și gelatina într-un castron mediu și cuptorul cu microunde la aproximativ 1 minut sau până la topire. Amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă crema de supă de ciuperci, țelină, ceapă verde, castane de apă și creveți. Se răcește la frigider cu aproximativ 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi