Belgian Wassail
Belgian Wassail este un fără gluten și vegan rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 66 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, lămâi, garnitură: portocală cu cuișoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Wassail, Ceai Wassail, și Wassail.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din portocale și lămâi într-un castron, rezervând coji.
Aduceți sucul de citrice, coaja, cidrul de mere și următoarele 3 ingrediente la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient, aruncând solidele.
Notă: Acest lucru poate fi savurat cald sau rece. Pentru a servi cald, păstrați băutura în carafe de cafea sau într-un aragaz lent.