Beignets De Somon Cu Ardei Rosu R Olifmoulade
Beignets somon cu ardei rosu R Oliftmoulade necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 25 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Beignets languste cu Remoulade picant, Beignets de languste cu sos Remoulade, și Languste-Beignets de vinete cu sos Remoulade.
Instrucțiuni
Sotati primele 5 ingrediente in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Puneți amestecul de ceapă într-un bol.
Adăugați somon în tigaie; gatiti, acoperit, 9 minute sau pana aproape gata.
Scoateți pe o farfurie și lăsați să stea 20 de minute. Flake somon; se amestecă în amestec de ceapă.
Bateți împreună amestecul de copt, ouăle și laptele într-un castron mare doar până se amestecă; amestecați amestecul de somon.
Aruncați amestecul de somon cu linguri în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjește, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați cald pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu într-un cuptor de 200.
Se servește cu Rmoulade de ardei roșu.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.